Boligalarm - Alarmsystemer til kunder i Bergen og omegn

Et tryggere hjem

I en travel hverdag er det fort gjort å glemme småtingene. Kanskje du glemte å slå av kaffetrakteren før du dro på jobb?

Vi leverer alarmsystem og boligalarm både trådløst og kablet. Alle våre alarmsystemer er FG godkjente systemer ,og alle komponentene er FG godkjente.

Ved å velge våre alarmsystem er en ikke nødt til å knytte seg mot et vaktselskap for mottak av alarm , men om ønskelig så er det fullt mulig da systemene sender ut alle tilgjengelige protokoller.

Vi leverer både kabelbaserte og trådløse systemer. I eldre boliger og vernede hus er det ofte å foretrekke kabel frie system. Alle våre systemer kan knyttes opp mot GSM sendere som gjør at en ikke er avhengig av fasttelefon der den skal monteres.

Vi har mange fornøyde kunder i Bergen og omegn. Fra våre lokaler i Øygarden og Nordhordland betjener vi kunder i kområder som Meland, Radøy, Lindås, Øygarden, Fjell, Sotra, Askøy, Åsane, Bergen med mer.

Hva utfører vi på alarmsystemer / boligalarmer for privatmarkedet

  • Installasjoner av brannvarsling
  • Adgangskontroll
  • Innbruddsalarm
  • ITV anlegg

Dette utføres i samarbeid med kjente leverandører som TELETEC CONNECT AS, FIBEX AS og Vanderbilt Norge

Hvordan er prosessen ved kjøp av boligalarm fra Torsvik Elektro

Et boligalarmkjøp starter med et besøk av en sikkerhetskonsulent fra oss. Det er viktig at vi får en oversikt på boligen din, slik at vi kan presentere den beste løsningen på boligalarm til deg.

Vi avklare deres sikkerhetsbehov

Gjennomføre en befaring/gjennomgang av boligen sammen med dere.

Fortelle om de ulike delene i et alarmanlegg, hvordan det fungerer og svare på spørsmål dere eventuelt måtte ha.

Sette opp et tilbud på en alarmpakke tilpasset deres behov.

Torsvik Elektro AS har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag på boligalarm for mange ulike type kunder og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder på våre alarmsystemer i Bergen og omegn. Vi ønsker til en hver tid å imøtekomme kravene til kvalitetet, løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha på ulike alarmsystemer. Våre elektrikere / Installatører setter sin ære i at hvert enkelt prosjekt skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard for våre boligalarmer, uansett størrelse.

Vi ønsker alle et trygt hjem. Ikke la det bli med ønske

Kontakt oss!

Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester, send oss en melding her, eller du kan ringe oss på

56 38 50 00

post@torsvik.no

Torsvik Elektro er en sertifisert bedrift