Belysning for kunder i Bergen og Hordaland

Riktig valg av belysningsløsninger i boligene bidrar til både redusert energiforbruk og økt trivsel. De færreste tenker på at dårlig belysning kan ha uheldig innvirkning (effekt) på både humøret og strømregningen. De fleste boliger kan enkelt redusere 15–20% av elektisitet forbruket til lys og samtidig få bedre lys. Det handler om å ha riktig belysning på rett sted til rett tid – verken mer eller mindre.

Hvilken belysning bør jeg velge?

Valg av lyskilder kan være en vanskelig prosess. Ikke bare fordi det er så stort utvalg av produkter, men også med tanke på å få maksimalt ut av rommet ved hjelp av riktig belysning. I Bergen og Hordalnd, hvor vi har mye regn og lange mørke kvelder, er vi opptatt av å skape trivsel i våre hjem. Derfor bruker vi lyskilder som gir oss hyggelig og varmt lys.

Torsvik Elektro AS fokuserer på å levere belysning med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet. Vi gir deg også gode råd, slik at du kan kombinere spotter i tak og øvrige lamper på en effektiv og god måte.

På vårt idèsenter har vi kompetente lysrådgivere som i samarbeid med deg kan finne løsningen på belysning for din bolig.

Vi kan også komme hjem til deg på befaring og ta en gjennomgang av muligheter og behov rom for rom.

Utforme en planskisse med forslag til plassering av belysning. Gi en totalpris på produktene og installasjonen. Hjelpe deg med å lage en langsiktig plan, dersom du ønsker å få arbeidet utført i etapper.

Lyskilder

EU har bestemt at den gode gamle glødepæren skal erstattes av mer lyseffektive produkter. Det har kommet mange nye produkter på markedet. I dag er det LED som er det mest energiøkonomiske. Vi kan hjelpe deg med å bytte energikrevende lyskilder til energisparende lyskilder.

Lamper

Vi har både innendørs og utendørslamper fra en rekke produsenter. Dette inkluderer blant annet SG, Straale, NorLys, NorDesign, MS belysning og UniLamp.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester, send oss en melding her, eller du kan ringe oss på

56 38 50 00

post@torsvik.no

Belysning med bordlamper

Trenger du mer lys i vintermørket? Har du nok lys ved din arbeidsplass eller ved lesestolen? Bruk av bordlamper er veldig varierende, noen trenger effekt, noen ønsker design, mens atter andre ønsker å holde liv i noen gamle bordlamper med affeksjonsverdi. Bordlamper i dag lages i mange varierende materialvalg og i varierende design, og det er nesten uendelig mange variasjoner.

Har man små rom ønsker man å unngå mørke kroker, favoritt maleriet trenger sikkert litt ekstra belysning? Ønsker man å styre belysningen med dimmere eller følere? Man kan velge forskjellige bordlamper eller i ett stort utvalg av andre lampe typer, og ikke minst har man og ett varierende utvalg av lyspærer.

Baderommet må ha god allmenn belysning og god plassbelysning. Baderommet er inndelt i forskjellige soner som stiller krav til lampenes tetthetsgrad. Vår betjening kan rettlede deg slik at du får riktige lamper som tilfredsstiller forskriftene. Våre kvalitetsleverandører har et stor sortiment av løsninger. Kom innom vår butikk i Øygarden.

Vi har mange fornøyde kunder i Bergen, Sotra, Øygarden, Fjell, Lindås, Meland og Radøy med mer.

Downlights har meget høy Ra-Indeks, en teknisk betegnelse for at LED lyset gjengir hudtoner og farger i materialer korrekt. Dette er ikke minst viktig foran speilet på badet! Downlights som felles inn i taket skal monteres av fagfolk. Våre elektrikere har god erfaring og er behjelpelig dersom man ønsker det. Det finnes mange forskjellige typer downlights for innfelling, og vi har et stort utvalg i vår butikk. Vi anbefaler at du kommer innom vårt ideesenter i Øygarden. for å få mer informasjon om hvilken type downlight som kan passe for deg.

Vi forhandler spotter fra SG, Straale, NorLys, NorDesign, MS belysning og UniLamp.

Belysning i form av spotter har blitt mer og mer vanlig rundt om i de norske hjem. Vi i Torsvik Elektro AS har merket en økning i etterspørsel etter spotter de siste årene. Mange veggspotter leveres også med dimmere. Innfelte spott i taket kan med fordel utstyres med dimmer. Dette vil gi muligheter for den rette stemningen i rommet til alle anledninger.

Montering av spottbelysning for innfelling og dimmere, skal gjøres av godkjent elektroentreprenør. Våre elektrikere har utført oppdrag for mange kunder i Bergen og omegn.

Taklamper finnes i mange forskjellige utførelser og har store anvendelsesmuligheter. Det er i dag ingen hindringer innen design og materialvalg. Taklamper leveres som plafonder og nedhengte lamper, med ulike typer lyskilder. Vi har gitt gode råd til mange forskjellige kunder i Bergen og Hordaland. I vår butikk i Øygardene har vi et moderne idèsenter mange forskjellige taklamper utstilt. Har vi ikke det du ser etter, skaffer vi det.

Det er mye som skjer på lampefronten, også når det gjelder vegglamper, og det har de siste årene vært en markant endring. De strømlinjeformede lampene er fremdeles tilgjengelige, men nå er det også mange lamper laget av andre materialer og i andre former enn man hadde for få år tilbake. Kom innom vårt idèsenter i Øygarden. Her har vi en fin utstilling tilgjengelig. Vi er også behjelpelig med gode råd.

Torsvik Elektro AS leverer utebelysning med tradisjonell og moderne design. Å velge utebelysning kan i noen tilfeller være vanskelig. Vårt generelle råd er å tilpasse utebelysningen til hustypen. Her på vestlandet er det viktig å velge utelamper med god kvalitet på grunn av klimaet. Utelamper kan også leveres med innebygd skumringsbryter og bevegelsesdetektor.

LED er ikke bare lamper

LED kan erstatte eksisterende belysning, men ikke minst gir LED muligheter for å lyssette rom på en helt ny måte.Det finnes mange LED-produkter på markedet, og vi har plukket ut noen av de beste produktene for deg. Hos Torsvik Elektro AS finner du komponenter som drivere, transformatorer, styringssystemer etc, i tillegg til LED-strips og LED-moduler.

Våre elektrikere har stor kompetanse på montering av LED belysningen du velger hos oss.

I dag er det LED som er det mest energiøkonomiske. Vi kan hjelpe deg med å bytte energikrevende lyskilder til energisparende lyskilder.

Vi har et stort og bredt spekter av gulvlamper. Gulvlamper med opplys gir god allmenn belysning, mens gulvlamper uten opplys gir lys i lampens umiddelbare nærhet og kan fungerer godt som en leselampe.

Torsvik Elektro er en sertifisert bedrift