Boliginstallasjoner i Bergen og Hordaland

Torsvik Elektro AS AS har stor kompetanse på boliginstallasjoner. Boliginstallasjon av elektrisk infrastruktur og elektriske komponenter er et av kjerneområdene som vi arbeider mye med og vi har mange fornøyde kunder i Bergen, Sotra, Øygarden, Lindås, Meland, Radøy med mer. Vi har erfarne elektrikere som hjelper deg å planlegge alle aspekter av det elektriske anlegget, hvor det er mange viktige detaljer som må til for at installasjonen forblir praktisk og effektiv i fremtiden.

På boliginstallasjoner utfører vi jobber som:

 • Varme i boligen
 • Lys i boligen
 • Varmekabler
 • Styring av varme
 • Varmeovner
 • Sikringsskap


Kontakt oss!

Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester, send oss en melding her, eller du kan ringe oss på

56 38 50 00

post@torsvik.no

Boligen din er full av muligheter – når du bare har ideene til å bruke dem. Vi gir hjelp og råd om hvordan få mest mulig ut av belysningen i boligen din. Det er mange muligheter, la oss i Torsvik Elektro AS være med å hjelpe deg til å finne den beste løsningen.

Varmekabler er utviklet for en rekke bruksområder, inkludert innendørs gulvkomfortvarme og totaloppvarming via gulvet, is- og snøsmelting til bakken, frostbeskyttelse til tak, rørtracing, oppvarming av idrettsanlegg, beskyttelse av kuldelagre og mye mer.

Torsvik Elektro AS tilbyr et komplett utvalg av varmekabler til både små hus, store næringsbygg og spesialkonstruksjoner. Varmekabler brukes hovedsakelig til nybygg og større renoveringsprosjekter.

Våre gode løsninger på varmekabler sikrer maksimal ytelse i alle situasjoner, og den fleksible kabelkonstruksjonen gjør installasjonen raskere og enklere enn noen gang. Legg til vår unike 20 års garanti, som dekker kostnadene til produktet, installasjonen og det nye gulvet, så vet du at du er i trygge hender.

ENERGIKONTROLL GJORT ENKELT FULL KONTROLL PÅ ENERGIEN

Vår løsning er et trådløst energistyringssystem som gjør at hele familien enkelt kan kontrollere varmen i boligen ved hjelp av smarttelefon og nettbrett. Vår varmestyringssystem er lett og raskt å installere, og når systemet er klart kan man enkelt sette opp varmeprogrammer som passer husholdningen.

LAVERE ENERGIFORBRUK MED GOD VARMESTYRING

Våre systemer gjør at strømutgiftene på oppvarming kan reduseres med inntil 25 %. Med full kontroll over ovnene kan man enkelt senke temperaturen i rom man ikke bruker eller fjernstyre ovnene via app uansett hvor i verden man er.

Regneeksempel varmestyring i et rekkehus (6 ovner).
Totalt energiforbruk pr år: 20.000 kW/h.
Energi brukt på oppvarming: 56 %.
Pris pr kW/h: 0,7 KR (inkl. nettleie).

Varmeovner er ikke det de en gang var. Ovner kan fremstå som speil eller bilde, eller kanskje frister det med en gjennomsiktig glassovn. Torsvik Elektro AS er leverandør av panelovner fra Glamox og Nobø med mer.

Panelovner fra Nobø
EN NY GENERASJON PANELOVNER
Panelovner fra Nobø setter standarden for fremtidens el-varmeløsninger.

Uovertruffen termostatteknologi og intuitiv energikontroll kombinerer jevn varme med effektiv energibruk. Resultatet er perfekt varme og lavere strømregning. Panelovnene leveres i dag med topputslipp, i stilren klassisk hvit stålfront og med glassfront i hvit eller antrasitt. Kom innom oss og velg din favoritt!

Panelovner fra Glamox

Plug-in termostat og slavemoduler. Glamox 3001 varmeovner er designet for "plug-in" termostat. Du kan velge mellom mange forskjellige termostater. Fra enkel elektronisk termostat, digital elektronisk termostat med innebygd automatisk dag- og nattsenkingsprogrammer, sentralisert fjernstyrt termostat og en rekke slavemoduler og termostater spesielt konstruert for f.eks hotellrom.

 • ET - Standard elektronisk termostat.
 • Comfort - Med muligheter for sentral- og fjerndrift av ovner ved bruk av en mobil app.
 • TRX - ET termostat kan være utstyrt med TRX modul for energisparing.
 • DT - Digital elektronisk termostat med innebygd automatisk dag- og nattsenkingsprogrammer.
 • ETS 18 - Typisk bruksområde er hotellrom.
 • SLA 230 - Slavemodul er en plug-in modul for 230V signalinngang.
 • SLA 5 / 24 - Slavemodulen er en plug-in modul for lavspennings signalinngang.
 • SLX - Slave modul for varmeovner styrt av termostat i strømnettet.
 • EIB - Slavemodul som kan kontrolleres av det universelle EIB-grensesnittet

Hvorfor skifte sikringskap?

Et elektrisk anlegg er satt sammen av utall tekniske komponenter som til enhver tid utsettes for belastninger. Når ditt sikringsskap har automatsikringer og jordfeilautomat kobles strømmen ut selv dersom det er overbelastning på anlegget.

Et nytt sikringsskap er en fornuftig investering for boliger med et skap eldre enn 20 år. Mye nytt datautstyr, nytt kjøkken og varmekabler er en uheldig kombinasjon i eldre hus hvis det elektriske anlegget er gammelt, eller underdimensjonert i forhold til den nye bruken. I tillegg er et nytt sikringsskap med automatsikringer en god investering i forhold til gamle skrusikringer. Et nytt sikringsskap inneholder alltid jordfeilsbryterautomater på hver kurs, for å unngå at jordfeil blir stående ubemerket og er til stor fare for hus, mennesker og dyr. Ved en oppgradering av sikringskaper vil det være naturlig å se på effektbehovet til boligen, og eventuelt se på løsninger for å øke størrelsen på hovedsikringen eller splitte høyt belastede kurser.

Vi har mange fornøyde kunder i Bergen, Sotra, Askøy, Lindås og Øygarden med mer. Kom innom oss eller ring oss for mer informasjon.

Torsvik Elektro er en sertifisert bedrift