hjorne   hjorne
 
dekor
   Om Torsvik Elektro       Bolig      Industri/ bygg      Idésenter      Internkontroll      Kampanjeside      Hjem    
blank
blank Om Torsvik Elektro
  skille• skille Kontakt
  skille• skille Historie
  skille• skille Referanser
  skille• skille Ledige stillinger
  skille• skille Interne sider
  skille• skille Logg ut
blank          


Foto: Vest Næringsråd/vnr.no
 
Foto: Vest Næringsråd/vnr.no

Billige Canada Goose Online Salg,Canada Goose Jakke nettbutikk

Billige Canada Goose,Canada Goose Jakke,Canada Goose Hunden traff den egnet seg med sønnen. Hun stakk til hver av dem som lim følge dem overalt og slikker dem. Ved avslutningen av besøket Pandora hadde produsert hennes valg. Silgan Holdings Inc. er en stor nordamerikansk produsent av forbruksvarer emballasje varer med omsetning på over $ 1,4 milliarder i 1996. Og Canada, der det er den største leverandøren av metallbeholdere for måltider produkter, en betydelig leverandør av plastbeholdere for personlig pleie elementer, og en stor leverandør av metall nedleggelser for mat og drikke F er en utbredt forkortelse i USA og Commonwealth nasjoner , inkludert Hong Kong. Dette dyreliv opptog er fra juli til oktober. Med knapphet på vann for varigheten av de tørre årstider, dyrene har en tendens til å samle om faste vannhull, derfor er de mye lettere å avdekke. Billige Canada Goose,Canada Goose Jakke,Canada Goose Vegetasjonen er også betydelig mindre frodig, noe som bare antyder at fange dyrene er enklere. <p> Du vil oppdage følgende ganske mange merker og også artist leverandører som tilbyr sko til avgifter som ikke er overvektige over lommen. Shopping på nettet pigalle christian Louboutin uk hjelper deg også lagre irritasjon forbundet med å komme til butikkene ekte Louboutin sko på salg. Uansett hva du bestemmer deg for og gi dem en samtale Ugh, Ugg støvler samt skjemmende joggesko Ugg støvler Louboutin Blake Boot stiler kan være lønnsomt i Billige Canada Goose,Canada Goose Jakke,Canada Goose dag, over alt. Du trenger ikke føle deg så vel betraktelig om hvor mange barn du skal ha eller når. Spør igjen senere du ikke engang å tenke på å ha gravid igjen på moment.5. I år er et stort jubileum for deg og din partner. Neste Wayfarers har gått tilbake sett i andre filmer, i nyhetene og så videre celeb folk iført den faktiske Ray Restriksjoner på offentlige steder. Billige Canada Goose,Canada Goose Jakke,Canada Goose Denne typen holdt Ray Ban solbriller Wayfarer kommer tilbake sammen med fyrverkeri etter hver kortsiktig tap i anerkjennelse. Ray Ban Wayfarer har klare mål for hver mann eller kvinne som ønsker å gå for den aktuelle populærkultur og bare din kultur. <p> Jun 20, Året 2013 Noen: 35Daybreak Øvre drivere all terrain vehicle tendens til å være utløsende skade i Dawson Stream AudioDaybreak Northern 4 hjuling individer har en tendens til å være fører til kaos i Dawson Stream Jun 20, Året 2013 Noen: 35Just utenfor Dawson Stream er Carry Mountain. En populær tur-plass, i tillegg er det Billige Canada Goose,Canada Goose Jakke,Canada Goose der du kan kyr rancheiere og også, nå, olje og kull oppgave, og en serie av vindgeneratorer. Gir åpnet opp området opp til helt nye brukere og som skaper problemet. </ P> .

For å kunne levere et komplett elektrisk anlegg har vi lagt vekt på å spesialisere oss på flere områder enn tradisjonelle sterkstrømsinstallasjoner. Vi har egen avdeling for svakstrømsinstallasjoner, der vi kan levere komplette løsninger for adgangskontroll og alarmanlegg. Vi er sertifisert for nettverk categori 6 og categori 7 anlegg. Vi har komplett utstyr for og utfører installasjoner av fibernett.
Vårt elektroverksted bygger tavler både for bygg og automatisering. Flere av våre kunder er utbyggere og brukere av VA anlegg, for disse bygger vi komplette løsninger innen automatisering og foretar elektriske installasjon. I tillegg har vi egne montører som er kurset for Ex - installasjoner og disse har oppdrag både offshore og onshore.
Vi har også utstyr for termofotografering og utfører internkontroll både på boliger, bygg og på industri.
Vi er opptatt av videreutdanning og prøver å holde våre montører oppdatert på nye tekniske løsninger.
Vi kurser våre montører i KNX - styringssystemer.
Denne produkttypen er allerede installert hos våre kunder. Med dette systemet kan du styre blandt annet lys og varme i din bolig.
Som et ledd i vår videre utvikling av bedriften har vi valgt å inngå samarbeid med Ahlsell og deres nye kosept "Elektromiljø".
Vår tidligere butikk er således bygget om til et idè-senter. Her har våre leverandører sine egne utstillinger og vi kan vise de siste tekniske løsningene som er på markedet. Et besøk her kan absolutt anbefales.

Forretningsidè
Torsvik Elektriske A/S skal være en konkurransedyktig elektroentrepenør som tilbyr komplette installasjoner, reparasjoner og servicetjenester til bolig- og industrimarkedet.


Kvalitet og sikkerhet
Som kunde skal du være trygg på at du får levert godt håndtverk. Alle våre medarbeidere legger stor vekt på kvalitet og sikkerhet. Våre arbeidsrutiner er dokumentert og vårt internkontrollsystem er i samsvar med forskriftene. Slik er vi i stand til å oppfylle kravene til ISO-godkjenning.Utskriftsvennlig versjon
 
blank      
 
 
Torsvik Elektro AS
Torsvikhøgda 1 - N5337 Rong
Tel. 56 38 50 00
E-post: post@torsvik.no
  blank blank  
hjorne   hjorne
     
  blank  

www.torsvik.nowww.torsvik.nowww.torsvik.no