Prosjektering og installasjon for kunder i Bergen og omegn

For alle prosjekter små eller store er det krav til prosjektering. Torsvik Elektro AS er en solid og seriøs aktør som tar prosjekteringsoppdrag for kunder i Bergen og omegn(Øygarden, Fjell, Sotra, Meland, Lindås, Radøy med mer). Med vår faglig kompetanse og erfaring fra tidligere jobber vil vi skreddersy prosjekteringen i samspill med kunden slik at anlegget får rett kvalitet og er egnet til bruken.

Torsvik Elektro AS utfører installasjon for boliger, industri, vann og avløp, bygg og anlegg, marine installasjon, svaksstrømsanlegg med mer. Vi er autorisert for GR.L (lavspenning) og GR.S (svakstrøm). Våre topp kvalifiserte elektrikere og prosjektledere har lang og variert erfaring fra elektrobransjen.

Vi påtar oss planlegging og prosjektering av elektro- og teleinstallasjoner for alle typer bygg og anlegg.

Hva gjør vi på prosjektering og installasjon

  • Planlegging og gjennomgang av kundespesifikke og tekniske krav
  • Beregning og dimensjonering
  • Utarbeidelse av tegninger og spesifikasjoner
  • Kvalitetssikring og HMS-planlegging
  • Drifts- og vedlikeholdsdokumentasjon samt instrukser

Torsvik Elektro AS - Din Elektriker for installasjonsoppdrag

Vi prosjekterer også forslag til løsninger/funksjonsbeskrivelser for byggherre. Løsningen skal tilfredsstille byggherrens krav til funksjon og den skal integreres i bygget og avpasses mot andre installasjoner på en god måte. Produkter som velges beskrives og dokumenteres ut fra at de tilfredsstiller krav i henhold til Forskrift for elektrisk utstyr og den prosjekterte løsningen er utformet slik at den tilfredsstiller alle krav i gjeldende lover og forskrifter.

Vi har utstyret som trengs for alle typer installasjonsoppdrag

Våre servicebiler er utstyrt med alt som trengs for å kunne utføre arbeidet både håndtverks- og forskriftsmessig korrekt. Dersom arbeidspunktet ligger høyt oppe, setter vi inn en lift (maks. 12 meter).

Torsvik Elektro AS har mange års erfaring innen rådgivning, prosjektering, installasjon, drift, vedlikehold og service, og tilbyr kompetanse gjennom hele prosjektgjennomføringen.

Har du behov for hjelp med prosjektering av et prosjekt - Ta kontakt med oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli en fornøyd kunde.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester, send oss en melding her, eller du kan ringe oss på

56 38 50 00

post@torsvik.no

Torsvik Elektro er en sertifisert bedrift