Totalleverandør innen elektro og tavle automasjon

Kvalitet og brukervennlighet er kjernen i alt vi gjør innen tavle automasjon. Med vår nærhet til markedet og en unik kompetanse innen tavledesign og fabrikasjon, kan vi levere skreddersydde løsninger på tavler og med korte leveringstider. Nærhet til produksjon gir våre kunder en svært kostnadseffektiv prosjektoppfølging og testing av tavlesystemene.

Vi har mange fornøyde kunder i Bergen og omegn.

Tavlebygging - Tavle automasjon

Fra vårt eget tavleverksted utvikler og produserer elektriske systemløsninger Avdelingen har bred kompetanse innen utvikling, konstruksjon og bygging av ulike produkter til både bygg og anlegg og industri installasjoner. Her jobber vi hovedsakelig med produksjon av elektrotavler og styreskap. Vi bygger også automatikktavler for VA-anlegg og industri.

Som utstyrsleverandør for tavleverkstedet har vi valgt Schneider og tavler bygges etter norm NEK 439.

Hva gjør vi innen Tavle automasjon

Vi står for komplette el. anlegg, inkludert tavler og installasjon. I tillegg foretar vi feilsøking og vedlikehold. Våre montører har god erfaring og blir kontinuerlig kurset.

  • Komplette produkt- og systemleveranser
  • Produksjon av elektroskap og elektrotavler
  • Ingeniørtjenester
  • Konsulenttjenester
  • Testing og idriftsettelser av tavler
  • Oppgraderinger
  • Service oppdrag/assistanse
  • Prosjektstudier

Kvalitet og brukervennlighet på vår tavle automasjon

Vi vet at kvalitet og god kunde oppfølging er viktig ved levering av våre tavler. Dette er noe vi setter høyt i Torsvik Elektro AS. Dersom du trenger hjelp innen tavle automasjon, har du kommet til riktig leverandør. Vi har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag for mange ulike type kunder og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder i Bergen, Sotra, Øygarden, Lindås, Meland, Radøy med mer, på vår tavle automasjon.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med glassvegger og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Kontakt oss!

Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester, send oss en melding her, eller du kan ringe oss på

56 38 50 00

post@torsvik.no

Bilder fra våre Tavle Automasjon

Torsvik Elektro er en sertifisert bedrift