Om Torsvik Elektro

Torsvik Elektro ble grunnlagt i 1982 av Peder Torsvik og ble AS i 1984. I 2011 skiftet vi navn fra Torsvik Elektriske til Torsvik Elektro. Vi holder til i Øygarden kommune. Kontor og lager ligger på Torsvik og elektroverkstedet i Naturgassparken.

For å kunne levere et komplett elektrisk anlegg har vi lagt vekt på å spesialisere oss på flere områder enn tradisjonelle sterkstrømsinstallasjoner. Vi har egen avdeling for svakstrømsinstallasjoner, der vi kan levere komplette løsninger for adgangskontroll og alarmanlegg. Vi er sertifisert for nettverk categori 6 og categori 7 anlegg. Vi har komplett utstyr for og utfører installasjoner av fibernett.

Vårt elektroverksted bygger tavler både for bygg og automatisering. Flere av våre kunder er utbyggere og brukere av VA anlegg, for disse bygger vi komplette løsninger innen automatisering og foretar elektriske installasjon. I tillegg har vi egne montører som er kurset for Ex - installasjoner og disse har oppdrag både offshore og onshore.

Vi har også utstyr for termofotografering og utfører internkontroll både på boliger, bygg og på industri.

Vi er opptatt av videreutdanning og prøver å holde våre montører oppdatert på nye tekniske løsninger.

Vi har montører som er opplært i forskjellige styringssytemer blant annet KNX og xComfort.

Denne produkttypen er allerede installert hos våre kunder. Med dette systemet kan du styre blant annet lys og varme i din bolig.

I 1. etasje har vi bygget opp et elektroidèsenter. Her har våre leverandører sine egne utstillinger og vi kan vise de siste tekniske løsningene som er på markedet. Et besøk her kan absolutt anbefales.

Forretningsidè

Torsvik Elektriske A/S skal være en konkurransedyktig elektroentrepenør som tilbyr komplette installasjoner, reparasjoner og servicetjenester til bolig- og industrimarkedet.

Kvalitet og sikkerhet

Som kunde skal du være trygg på at du får levert godt håndtverk. Alle våre medarbeidere legger stor vekt på kvalitet og sikkerhet. Våre arbeidsrutiner er dokumentert og vårt internkontrollsystem er i samsvar med forskriftene. Vi har eit kvalitetssikringssystem basert på ISO9001 som brukes i den daglige driften (Nelfo internkontrollsystem)

Visjon

Torsvik Elektro AS skal være den beste totalleverandør innen elektro, automatisering og ekominstallasjoner i region vest.

Forretningsidè

Torsvik Elektro AS skal være en konkurransedyktig elektroentreprenør som tilbyr komplette elektro installasjoner, reparasjoner og servicetjenester til bolig, anlegg og industrimarkedet.

Torsvik Elektro er en sertifisert bedrift